Inbraakbeveiliging door de plaatsing van barrière-stangen.

Een inbreker heeft aan een opening van 15cm voldoende om een woning binnen te kruipen. Daarom moet u als U uw woning inbraakveilig wil maken, de nodige aandacht besteden aan bovenlichtjes en klapraampjes.

Barrière-stangen zijn als techno-preventieve maatregel zeer doeltreffend en werken. Een potentiële inbreker ziet immers visueel dat uw raam beveiligd is en zal/ Met een goed geplaatste barrière-stang kan U blijven verluchten, maar met een hogere inbraakweerstand.

AXA barrièrestangen V1 (IN DE DAG)

AXA V1 (IN DE DAG)

De AXA V1 kenmerkt zich door een strakke

vormgeving en wordt tussen de kozijnstijlen

bevestigd (in de dag). Door het slimme ontwerp heeft u geen schroeven nodig om

de stang te monteren! U maakt met de boormachine 2 gaten van slechts 8 mm en slaat de pin hierin vast. De benodigde ruimte in het kozijn is minimaal en de stang heeft een groot toepassingsbereik van maar liefst 1030 mm.

AXA barrièrestangen V2 (OP DE DAG)

De AXA V2 kenmerkt zich door een strakke vormgeving en wordt op het kozijn bevestigd (op de dag). U gebruikt de meegeleverde schroeven om de stang op het kozijn te monteren. Daarna dekt u deze af met de 3d sticker, zodat de schroeven uit het zicht zijn.

De stang is inkortbaar en heeft een groot toepassingsbereik van 950 mm. De RVS bar is vochtbestendig en kan hierdoor in een badkamer gemonteerd worden.

AXA barrièrestang V2 WIT.

Specificaties

  • voldoet aan SKG** en Politie Keurmerk Veilig Wonen
  • montage op de dag
  • eenvoudig op maat te maken van tot 950mm
  • materiaal: staal wit gelakt

AXA barrièrestangen V3 (IN DE DAG)

De AXA V3 is universeel toepasbaar en is zowel recht (Uni) als gebogen (Curve) leverbaar. U monteert de V3 met de meegeleverde schroeven tussen het kozijn.

De Uni stang is uitschuifbaar en past tussen een dagmaat van 600 tot 1100 mm, de Curve stang is ook uitschuifbaar en past tussen een dagmaat van 680 tot 870 mm.

AXA barrièrestang V3

Specificaties

  • voldoet aan SKG** en Politie Keurmerk Veilig Wonen
  • montage tussen de kozijnstijlen (in de dag / IDD)
  • eenvoudig op maat te maken van 680 tot 870mm
  • materiaal: staal wit gelakt